Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 15. september 2024

B2B: Old school vs. New school: Otvoritev NT konference z največjim glasbenim spopadom

Legendarne večerne zabave na NT konferenci začenjamo prvi večer z udarnim dogodkom – dvoboj med starim in novim!

B2B dvoboj DJ-jev: Old school vs. New School, dogodek, kjer se bosta DJ Matthew Z in DJ Dey pomerila v glasbeni bitki, ki bo enkrat za vselej dala odgovor na vprašanje: Ob katerih hitih nas najbolj “zasrbijo pete”? 

DJ Matthew Z bo s svojo kolekcijo old-school hitov obudil spomine na glasbo, ki nas je spremljala skozi celotno mladost in so še vedno brezčasne klasike.

DJ Dey pa bo z energijo sodobnih ritmov in trenutno največjimi uspešnicami poskrbel, da bomo na plesišču občutili moč svežih glasbenih trendov in uživali na najboljšem, kar ponuja nova šola glasbe.  

Ponedeljek, 23. 9. 2024 ob 19.00, na plaži Grand hotela Bernardin, bo namenjen zabavi, sprostitvi in plesu, po dnevu, polnem novih informacij in aktivnosti na konferenci.  

Opomnik: Prislužene NT Coine boste lahko vnovčili v Geek Boutique in jih zamenjali za kupončke za pijačo, ki jih lahko uporabite na večerni zabavi.  

Začnimo skupaj NT konferenco v stilu – naj zmaga glasba!

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.