Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 09. oktober 2024

Nepozabni trenutki 29. NT konference

Objavljamo uraden aftermovie 29. NT konference ter nekaj zanimivih, pa tudi zabavih statističnih podatkov o letošnji konferenci.

Letošnja 29. NT konferenca je ponovno navdušila! V treh konferenčnih dneh se je zbralo 1742 udeležencev iz 559 podjetij in organizacij, ki so uživali na 177 predavanjih, v izvedbi kar 165 predavateljev. NT Poslovni dan je privabil 343 udeležencev, medtem ko je dogodek Šolstvo prihodnosti zbralo 163 udeležencev, ki so skupaj raziskovali prihodnost izobraževanja in tehnologije. Številke, ki navdušujejo in potrjujejo, da je NT konferenca pomembno stičišče novega znanja in ustvarjanja poslovnih povezav. 

Največ zanimanja sta požela predavanji "Microsoft Defender for Endpoint" v TECH sklopu ter "Tehnologija: z AI hitreje, dlje, bolje" v BIZ sklopu. Miha Pihler je ponovno zablestel s kar tremi najbolj obiskanimi predavanji, pravi NT hat trick! Predavanje, ki vsako leto navduši, Red vs Blue, je tudi letos predstavljal zmagovalni Pihler-Gabor tandem! Na seznamu najbolje ocenjenih predavateljev so poleg njega še Paula Januszkiewicz, Dejan Sarka, Slavko Kukrika in Matija Vrtačnik.

Pa še nekaj zabavne statistike

V najboljšem NT Geek Boutique smo podelili 2127 NT kuponov za pijačo, udeleženci pa so skupno zapravili kar 412.555 NT coin-ov. Najbolj priljubljena NT majica letošnjega dogodka: AI Artificial Insanity. 

 Najpogostejše vprašanje na info pultu pa je bilo, seveda: "Kje je dvorana Aurora?"

Z veseljem vas že zdaj vabimo, da se nam ponovno pridružite ob posebnem mejniku – 30. NT konferenci, ki bo potekala med 22. in 24. septembrom 2025!

Oglejte si uradni NT aftermovie in še enkrat podoživite trenutke, ki so zaznamovali letošnjo NT konferenco.

Video utrinki z 29. NT konference, september 2024

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.