Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 22. september 2024

Kako uporabiti MS Copilot v HR, financah, marketingu in prodaji? [e-priročniki] I Crayon

Microsoft Copilot – vaša desna AI roka.

 

Kaj je Copilot? 

Microsoft Copilot je napredno AI orodje, integrirano v Microsoft 365 aplikacije, ki vam pomaga avtomatizirati ponavljajoče se naloge, ustvarjati vsebine in analizirati podatke. Predstavljajte si, da želite poslati email stranki. V Outlooku kliknete nov email, napišete prejemnika in na desni strani se vam prikažejo kratke informacije o stranki, ki vam pomagajo sestaviti email. Ni vam več potrebno brskati drugje.

Uporaba Copilota v različnih aplikacijah:

  • Word: izdelava osnutkov, povzetkov, izboljšanje teksta, spreminjanje teksta v tabele.

  • Outlook: pisanje emailov, povzetki...

  • Teams: povzetki sestankov, hitro pridobivanje informacij iz prezentacij, emailov, koledarjev...

  • PowerPoint: hitra izdelava prezentacij, povzetki prezentacij...

  • Excel: hitra analiza podatkov, grafični prikaz, samodejne formule za kompleksne izračune...

Microsoft Copilot se je zelo izkazal pri delanju povzetkov Teams sestankov v angleščini. Predvidoma Septembra 2024 pa bo Copilot na voljo tudi v slovenščini.

Prednosti uporabe Copilota:

  • Povečana produktivnost: 70% uporabnikov pravi, da so izboljšali produktivnost.

  • Manj administrativnega dela: 79% uporabnikov pravi, da se jim je zmanjšalo administrativno delo.

  • Hitrejše pridobivanje idej: 72% uporabnikov pravi, da hitreje pridejo do idej.

  • Prihranek časa: 75% uporabnikov pravi, da jim Copilot prihrani čas pri iskanju informacij.

Z Microsoft Copilotom vam ni potrebno uporabljati ostala AI orodja. Na voljo vam je znotraj M365 aplikacij z uporabo podatkov samo znotraj vašega podjetja. Seveda vi določite, kaj in komu so na voljo kateri podatki.

Preverite brezplačne e-priročnike

e-priročnik Copilot v HR: Uporaba Copilota v HR oddelku lahko izboljša zaposlitvene procese z opisi del, povzetki intervjujev, izboljšano pisno komunikacijo s kandidati in učinkovitejšim uvajanjem v delo.

e-priročnik Copilot v marketingu: Pri marketingu je pomembna vsebina sporočil, objav in ostalih vsebin. Copilot vam pomaga pri hitrejšem kreiranju idej in vsebin za email, blog ali spletno stran. Do vsebin pridete hitro in jih lahko nato še dodatno izboljšate s pomočjo Copilota.

e-priročnik Copilot v financah: Copilot je orodje, ki vam pomaga pri vaših finančnih procesih. 73% uporabnikov je dejalo, da jim olajša finančno poročanje. Predvsem se izkaže v Excelu z dodajanjem izračunov v stolpce, pretvorbami valut, pogojnim oblikovanjem, razvrščanji, hitrimi vizualnimi prikazi in finančnimi vpogledi.

e-priročnik Copilot v prodaji: Microsoft Copilot v prodaji se integrira z Microsoft 365 in CRM platformami ter uporablja umetno inteligenco za povečanje produktivnosti in poenostavitev delovnih procesov. Kar 83 % prodajalcev je dejalo, da so z uporabo Copilota produktivnejši. Prodajalcem namreč pomaga pri najbolj dolgočasnih nalogah, kot so priprava na sestanke, pisanje e-poštnih sporočil in iskanje relevantnih informacij o strankah, česar v ostalih AI orodjih nimajo na voljo.

Microsoft Copilot je vaš najpametnejši pomočnik, ki uboga vsak vaš ukaz. Na voljo vam je znotraj M365 aplikacij z uporabo podatkov samo znotraj vašega podjetja.

Prvi koraki

Za učinkovito in predvsem varno  uporabo Copilota v podjetju je ključna priprava, kdo in katere podatke lahko uporablja, kje je dodana vrednost za podjetje in kako ga uporabljati.

Tehnologija je čudovita, a iskreno ... odličen IT se začne s pogovorom, tudi o Copilotu. Pokličite nas na 0597 87 142, ali nam pišite na info.si@crayon.com in pomagali vam bomo pri prvih korakih k uspešni vpeljavi Microsoft Copilota v vašem podjetju.


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.