Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 24. september 2024

NAPOVEDUJEMO: YOUng - mladi in svet, v katerem želijo živeti

Na letošnjem NT Poslovnem dnevu bomo dali prostor AmCham YOUNG Professionals, ki bodo razpravljali o prevzemanju odgovornosti in soustvarjanju prihodnosti.

Dolgoletni partner NT Poslovnega dne je AmCham Slovenija. Skupaj smo skozi leta omogočili še več znanja, priložnosti za rast, ustvarili poslovno okolje prihodnosti ter zgradili inovativno skupnost, ki bo oblikovala prihodnost digitalne dobe.

V letošnjem letu na NT Poslovnem dnevu zato besedo in glas dajemo AmCham YOUNG Professionals, ki bodo v sklopu interaktivne okrogle mize “YOUng - mladi in svet, v katerem želijo živeti”, delili svoje poglede na prevzemanje odgovornosti in aktivno sooblikovanje naše države ter poslovnega okolja.

Predstavili nam bodo, kako delujejo tisti, ki so usmerjeni v prihodnost in imajo fleksibilen način razmišljanja usmerjenega naprej. Pokazali bodo, kakšno vlogo imajo pri ustvarjanju okolja, v katerem si želijo živeti in delati.

  • Urška Kajtner, predsednica Programskega odbora AmCham YLC, vodja operative, MESI - moderatorka

  • Urh Kovačič, AmCham Top potencial leta 2024, soustanovitelj in CEO, PsyBit

  • Nik Prebil, član Programskega odbora AmCham YLC, starejši svetovalec za strateško komuniciranje, Herman & partnerji

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.