Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 23. september 2024

NT Coin in Geek Boutique 2024: Zasluži in zapravi na NT konferenci!

NT konferenca tudi letos nagrajuje aktivno udeležbo z zbiranjem NT Coinov, ki jih lahko unovčite za ekskluzivne nagrade v NT Geek Boutique. Sodelujte na predavanjih in aktivnostih ter si prislužite super nagrade!

Na NT konferenci 2024 lahko svojo aktivno udeležbo nagradiš s popolnoma edinstveno izkušnjo – virtualno valuto NT Coin, ki jo lahko zapraviš v ekskluzivni trgovini Geek Boutique. Z vsakim obiskom predavanj, sodelovanjem v anketah in aktivnostmi v partnerskih kotičkih si prislužiš NT Coine, ki jih nato unovčiš za kul nagrade.

Kako zaslužiti NT Coine?

 Vsaka udeležba na konferenčnih aktivnostih ti prinese določeno število NT Coinov, ki jih lahko v realnem času spremljaš v aplikaciji NTK Web App. Svojo virtualno denarnico lahko polniš in prazniš ves čas trajanja konference.

Zaslužite NT Coine na sledeče načine:

  • Obisk predavanja: 10 NT Coinov
  • Obisk partnerske stojnice na razstavnem prostoru: 20 NT Coinov
  • Obisk partnerskega predavanja: 30 NT Coinov
  • Prisotnost na enodnevnem predavanju (Šolstvo prihodnosti, Poslovni dan): 100 NT Coinov
  • Rešen NT vstopni vprašalnik: 30 NT Coinov
  • Rešen NT vprašalnik o predavanju: 10 NT Coinov
  • Rešen splošen NT vprašalnik: 30 NT Coinov

Geek Boutique – Kje zapraviš svoje NT Coine?

V Geek Boutique te čaka široka ponudba ekskluzivnih izdelkov in nagrad, ki si jih lahko privoščiš z zbranimi NT Coini:

  • NT majica: 400 NTC
  • Ikoničen NT nahrbtnik: 450 NTC
  • NT drink: 70 NTC
  • NT sreča: 75 NTC

 

NT sreča: Preizkusi srečo in osvoji nagrade

Če si želiš še več adrenalina, je tu igra NT Sreča. Vložiš NT Coine, uporabiš svoj RAM procesor in se podaš na lov za več kot 200 izjemnimi nagradami naših partnerjev in sponzorjev.

Pripravi se na aktivno sodelovanje, polni svojo virtualno denarnico in obišči Geek Boutique, kjer te čakajo fantastične nagrade. Na NTK 2024 se vsak obisk in vsak klik izplača!

NT Geek Boutique te letos pričakuje z bogato ponudbo nagrad, ki jih prispevajo naši partnerji in sponzorji. Vsak zbran NT Coin vas pripelje bližje odličnim darilom!


SoftwareOne poskrbi za izjemno zvočno izkušnjo, saj prispevajo JBL Soundbar 2.1, ki bo vašo dnevno sobo spremenil v domači kino. Če potrebujete vrhunske slušalke, so tu Janus in Yealink, ki ponujajo različne modele, od UH33 do UH38, medtem ko Jabra in ALSO prinašata Evolve2 Buds, idealne za vsakodnevno uporabo.

BizIT bo poskrbel za pridobivanje novih veščin tudi po konferenci z darilnim bonom za delavnico App in a day.

Inovatio bo navdušil s svojim darilnim paketom, ki vključuje slušalke EPOS in še več, hkrati pa podarja tudi priročne dežnike za deževne dni.

Port Designs / Port Connect prinaša praktične nagrade za vsakodnevno uporabo, od slušalk z mikrofonom do USB in GaN polnilnih adapterjev in tehtnic za prtljago.

Telekom Slovenije bo avanturam na plaži dodal praktični vidik – od brisač, mobilnih baterij, da bo vaš telefon vedno pripravljen za akcijo, kjerkoli že ste, ter do RFID nahrbtnikov in Lancel Paris torb. Alterna pa bo za dodatno perfektno plažno doživetje v pomoč priskočila s sončnimi očali. Za pristen poletni užitek bo Pernod Ricard z elegantnimi ležalniki ter kolekcijo skodelic in nogavic dodal še eno noto udobja. 

Acord-92 vam omogoča brezhibno delo s hitrim Kingston XS1000 SSD, za dober stil z novimi majcami pa bo poskrbel Lenovo.  Microsoft nam bo delovne naloge olajšal s tipkovnico. Da bomo svoje mize, obložene z nabranimi Geek Boutique darili, lahko tudi zaščitili, nam bodo v pomoč podloge Asbis, ki jim do živega ne pride niti kavica, skuhana v kafetjeri, ki ju podarja Ingram Micro.


Se vidimo v NT Geek Boutique na NT "šopingu"!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.