Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 19. september 2024

NT TREND RADAR: Hisense komercialni zasloni - nova generacija

Zadnje novosti podjetja Hisense se osredotočajo na revolucionarne ¬rešitve na področju predstavitve vizualnih vsebin.

Hisense je na osnovi panelov prve kategorije, ki se uporabljajo v televizorjih že priznane kakovosti, predstavil edinstvene komercialne zaslone, ki ponujajo veliko več od tradicionalnih zaslonov – upravljanje naprav preko zaslona na dotik, možnost dela 24 ur na dan, 50.000 ur brez prekinitev, jasen 4K zaslon in možnost popolnega daljinskega upravljanja od kjer koli.

Poleg bolj priljubljenih različic teh naprav, kot so interaktivne table in digitalni zasloni, Hisense prinaša tudi notranje in zunanje LED stenske zaslone nastavljivih dimenzij, namenjene oddajanju vsebin na odprtih in zaprtih javnih površinah.


Hisense interaktivni zasloni - popolna podpora za komunikacijo in izobraževanje

Interaktivne digitalne table Hisense vključujejo tri ključne funkcije v eni napravi:

1. Pisalna tabla - zelo preprosto in intuitivno pisanje in brisanje, zapisovanje, upravljanje vseh vrst informacij in njihovo dodatno vizualno poudarjanje ter deljenje zapisane vsebine.
2.  Konferenčni zaslon:

  • možnost namestitve vse priljubljene konferenčne programske opreme kot so Teams, Zoom, Webex, Google Meet,
  • osem mikrofonov, ki filtrirajo ves okoliški hrup in zajemajo zvok na razdalji do 12m, ter zmogljivi zvočniki s tehnologijo Dolby Atmos omogočajo optimalno izkušnjo videokonferenc brez motenj,
  • kamera 4K AI s širokim kotom 120° zagotavlja jasno vidljivost in je opremljena s pametnimi zmogljivostmi za prepoznavanje in ostrenje obrazov in glasov udeležencev sestanka.

 3. Zaslon za predstavitve - prikažite in enostavno nadzirajte predvajano vsebino z najkakovostnejšo sliko in čistim zvokom tako, da preprosto povežete svoj prenosni računalnik ali mobilni telefon z zaslonom prek WiFi, AirPlay, aplikacije HiScreen Share, tehnologije NFC ali kabla HDMI. Interaktivne table Hisense omogočajo prikaz vsebin iz 4 naprav hkrati.

Kar zadeva kakovost prikaza, ni treba posebej poudarjati, koliko podrobnosti ponuja ločljivost 4K, termično obdelan zaslon iz kaljenega stekla pa zagotavlja zanesljivo zaščito pred zunanjimi poškodbami, praskami in udarci.

Te naprave so na voljo v dveh različicah - korporativni, bolj usmerjeni v konferenčno funkcijo, in izobraževalni, popolnoma prilagojeni pogojem šolskih in fakultetnih učilnic. Čeprav imajo impresivno kakovost zaslona je razlika v tem, da ima korporativna različica kamero in mikrofone, tako da uporabniki dejansko dobijo podporo za video sestanke, konferenčne klice in podobno.

Glede na to, da je programska oprema Hisense Google certificirana in temelji na sistemu Android 13, je omogočen neposreden dostop do platforme Play Store, kjer najdete številna uporabna orodja prilagojena za delo na interaktivnih zaslonih. Hisense digitalne table so opremljene z vso opremo za uporabo takoj po izdelavi: stenski nosilec, dve peresi in daljinski upravljalnik.

 

Digitalni zasloni Hisense - zaslon, ki pritegne pozornost

Digitalne zaslone Hisense bi lahko najpreprosteje opredelili kot profesionalne TV zaslone, namenjene uporabi v reklamne in informativne namene v vseh profesionalnih okoljih: trgovinah, kavarnah, stavnicah, telovadnicah, trgovskih centrih, kulturnih ustanovah, letališčih ipd.

Z največjo svetlostjo 500 nit (standardni televizorji imajo svetlost 350) in izjemno ločljivostjo 4K Ultra HD lahko plošče digitalnega zaslona zagotavljajo neverjetno živo reprodukcijo kadar koli v dnevu – ne glede na vremenske razmere. Na ta način ostane vsaka projekcija čim bolj jasna, kakovost detajlov pa na najvišji ravni.

Ti, popularno rečeno, LED svetleči oglasi, s širokim vidnim kotom do 178°, so praktični in izjemno enostavni za namestitev – v horizontalni ali vertikalni legi, kar močno olajša delo pri urejanju prostora.

Njihova edinstvenost pa se kaže v nečem drugem: za razliko od standardnih monitorjev in TV naprav, digitalni zasloni Hisense zagotavljajo prikaz večpredstavnostnih vsebin, odvisno od modela 18 ali 24 ur, vse dni v tednu in do 6 let. Slike in video materiali z ali brez zvočne podpore lahko neprekinjeno predvajamo več kot 50.000 ur, kar pomeni, da je njihova življenjska doba do 4-krat daljša od klasične potrošniške televizije.  

Kakovost pri njihovi izdelavi zagotovo ne manjka. Tanko ohišje z ozkim okvirjem poskrbi za eleganten in pomanjšan videz, hkrati pa omogoča nemoteno povezavo več tovrstnih naprav v video steno! Poleg tega imajo dodatno zaščito, ki preprečuje poškodbe zaradi nabiranja umazanije, vlage in tobačnega dima.

Ko gre za upravljanje vsebine – izbira oddajnega gradiva ne bi mogla biti preprostejša. Hisense z vgrajenim multimedijskim predvajalnikom, sistemom Android in pametno programsko opremo Hisense CMS uporabnikom zaslonov zagotavlja možnost enostavnega daljinskega upravljanja preko ene same aplikacije s preglednim in intuitivnim vmesnikom, ki ga lahko uporablja čisto vsak.

 

Tehnologija, ki ponuja pogled v prihodnost

Najvišja kakovost prikaza, zasloni ki se prilagajajo vsakemu okolju in tehnologiji nadzora, ki navdihuje – vse to in še veliko več je združeno v komercialnih zaslonih Hisense. V pisarnah, kavarnah, nakupovalnih centrih, učilnicah ali celo pod vedrim nebom, kjer koli se te naprave nahajajo, vsekakor pritegnejo pozornost gledalcev z vsebino, ki ostane vedno opažena.

Preverite še več možnosti https://www.hisense-b2b.com/en/home

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.