Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 05. september 2024

NT TREND RADAR | Prehodite del poti z Vibor d.o.o. na največji tehnološko-poslovni konferenci v regiji

Naša osnovna dejavnost izhaja iz tiskalniškega okolja, kjer še danes kot uradni zastopniki RICOH-a skrbimo, da naše stranke tiskajo varno in zanesljivo.

Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993, zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne procese v okoljih, ki zahtevajo natančnost, odzivnost in zanesljivost.

Naša osnovna dejavnost izhaja iz tiskalniškega okolja, kjer še danes kot uradni zastopniki RICOH-a skrbimo, da naše stranke tiskajo varno in zanesljivo.

Tekom let smo uspešno razširili svoj portfelj od nadgradnje poslovanja, poslovnih procesov, informacijske varnosti, … kar pa nas je pripeljalo do celostne transformacije podjetja. Ponosni smo na številna podjetja, ki nam zaupajo in so naša najboljša referenca.

Izpostavljamo 5 KLJUČNIH PODROČIJ Vibor portfelja in na katera bi moralo biti pozorno vsako podjetje 

  1. Dokumentni sistem DocuWare   - Z DocuWare pokrivamo skoraj vse poslovne procese, jih digitaliziramo in poenostavimo. S svojo prilagodljivostjo poskrbi, da so poslovni procesi urejeni, pregledni ter dokumenti oddaljeni en klik stran. Dosegljivost je zagotovljena kjerkoli in kadarkoli. Do sistema se lahko dostopa iz osebnega računalnika, pametnega telefona ali preko tablice.

  2. Informacijska varnost BullWall – Pomembnost zagotavljanja sodobne varnosti podatkov v podjetjih postaja ena najpomembnejših nalog, ki jih lahko organizacija opravi. Vdori v podatke, vdori in kibernetske grožnje niso le strah oddelkov IT, temveč so znani po tem, da vplivajo na celotno organizacijo. BullWall omejuje napade izsiljevalske programske opreme in zmanjšuje skupni izpad, ki ga bo imelo vaše podjetje, če postane žrtev napada na kibernetsko varnost.

  3. Upravljanje tiska Tungsten Automation – Tungsten je pobuda za digitalno preobrazbo. Z razširitvijo večnamenskih naprav z inteligentnimi zmožnostmi avtomatizacije, ki se povezujejo s poslovnimi sistemi, zagotavlja večjo učinkovitost in produktivnost ter hkrati povečuje varnost dokumentov. Tiskalniki so postale digitalne naprave, ki poganjajo poslovne delovne tokove in upravljanje dokumentov. Ti zapleteni tehnološki deli so povezani z vašim omrežjem in obdelujejo veliko količino podatkov vaše organizacije.

  4. Sejne sobe Ricoh & logitech - Ricohove visokokakovostne interaktivne table spodbujajo inovativno sodelovanje kadar koli, kjer koli in s komer koli. Omogočite lahko takojšnjo izmenjavo idej in zmanjšate delo pri pripravi zapisnikov sestankov, kar pripomore k čim večji uspešnosti ekipe. Odprta arhitektura, ki ustreza vašemu poslovnemu okolju z Ricoh,  vam ponuja možnost razširitve. Popolna konfiguracija za sejne sobe in celostni videokonferenčni sistem na »ključ« pa se nadgradi z logitech AV opremo. Prostor namenjen inoviranju, planiranju, za reprezentanco… Bodite v koraku s časom na sestankih interno kot eksterno.

  5. RICOH večnamenske naprave in tiskalniki - nepogrešljiva in zanesljiva naprava primerna za podjetja vseh velikosti. Varnost tiskanja je področje, ki je pogosto spregledano, vendar je postalo ključnega pomena za organizacije vseh velikosti. Tiskalniki so postale digitalne naprave, ki poganjajo poslovne delovne tokove in upravljanje dokumentov. Ti zapleteni tehnološki deli so povezani z vašim omrežjem in obdelujejo veliko količino podatkov vaše organizacije. Zato je bistveno, da upravitelji IT varnost tiskanja postavijo v središče pozornosti. Nezavarovani tiskalniki predstavljajo veliko tveganje. Privedejo lahko do vdora v podatke, poskusov vdora, finančnih izgub in kršitev skladnosti.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.