Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 17. september 2024

NT TREND RADAR: Z digitalnimi inovacijami do energetske učinkovitosti I GEN-I 

V današnjem času, ko digitalizacija in napredne tehnologije vse bolj vplivajo na poslovanje, se povečuje tudi potreba po električni energiji. Naša vizija v GEN-I je združiti moderne izzive z inovativnimi rešitvami, ki vam omogočajo učinkovito upravljanje z energijo in so skladne s smernicami zelenega prehoda.

 

Naše napredne rešitve vključujejo namestitev sončnih elektrarn kot tudi hranilnikov energije, ki vam omogočajo zmanjšanje stroškov energije, hkrati pa prispevajo k zmanjšanju emisij CO2. Ta celovita rešitev "na ključ" vam zagotavlja, da izkoristite prednosti sončnih elektrarn na najbolj učinkovit način, saj naši sistemi omogočajo pametno upravljanje z lastno proizvodnjo sončne energije in njenim shranjevanjem, kar zagotavlja energetsko učinkovitost in prijaznost do okolja. Hranilniki energije pomembno prispevajo tudi k ohranjanju stabilnosti elektroenergetskega omrežja, ki je poglavitnega pomena pri trajnostnem razvoju družbe.

V GEN-I se zavedamo, da lahko le skupaj dosežemo zeleni prehod družbe, zato vam ponujamo možnost povezovanja v energetske samooskrbne skupnosti. Na tak način znižate svoje stroške in hkrati postanete neodvisni od gibanja cen energije, s tem pa povečate svojo konkurenčno prednost. Nenazadnje s tako rešitvijo zmanjšate negativne vplive svojega delovanja na okolje in s tem izboljšate svoje ESG standarde.

Za podjetja z električnimi vozili smo razvili napredno storitev za polnjenje službenih električnih vozil Smart Charge, ki omogoča pametno upravljanje in optimizacijo zasebne polnilne infrastrukture. Skozi optimizacijo polnjenja bomo podjetjem omogočali prihranke ter trajnostni razvoj. Z GEN-I imate priložnost, da izboljšate poslovanje, povečate svojo konkurenčnost in prispevate k trajnostni prihodnosti. Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko skupaj ustvarimo zeleni korak naprej.

Več o nas na www.gen-i.si.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.