Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 15. september 2024

Prenesite brezplačen e-Vodič po Microsoft Fabric in sodelujte v žrebu za BI Coaching

Pridobite brezplačen vodič po Microsoft Fabric in odkrijte, kako lahko ta analitična platforma izboljša poslovne procese. Prenos vodiča vas vključi v žrebanje za ekskluzivni BI Coaching v vrednosti 1300€.

Dragi udeleženci in podporniki NT konference,

B2 BI z veseljem predstavljamo edinstveno priložnost, da še dodatno nadgradite svoje znanje in pridobite dostop do ekskluzivnih virov, s katerimi bo vaše podjetje poletelo na naslednjo raven inteligentnega poslovanja. 🛫

Kot strokovnjaki za najnovejše BI tehnologije smo vam pripravili brezplačen vodič po Microsoft Fabric – celovit vir od A do Ž, ki vas bo popeljal skozi ključne funkcionalnosti te napredne analitične platforme. Z njim boste pridobili dragocene vpoglede v to, kako lahko Microsoft Fabric pomaga vaši organizaciji pri centraliziranju podatkov, izboljšanju učinkovitosti poslovnih procesov in doseganju konkurenčne prednosti na trgu. Zasnovali smo ga tako, da je koristen tako za razvijalce, IT strokovnjake kot poslovne uporabnike.

Za naše zveste sopotnike imamo pripravljeno še eno presenečenje 🎁

Ob prenosu vodiča boste z avtopilotom vključeni v nagradno žrebanje za ekskluzivni BI Coaching v vrednosti 1300€. To je enkratna priložnost, da pridobite individualno svetovanje z našim Senior BI strokovnjakom, ki vam bo pomagal izkoristiti polni potencial Microsoft Fabric in vaših podatkov.

Kaj zajema BI Coaching?

8 ur strokovne podpore Senior BI strokovnjaka v znesku 1.300€, ki se jih po potrebi naročnika razporedi med sledeče storitve:

  • Analiza stanja – pregled stanja podatkovne infrastrukture in osnovna usmeritev razvoja BI rešitve;
  • Izdelava poročil – izdelava interaktivnih vizualizacij, naprednih izračunov, modelov v Power BI;
  • Podatkovno skladiščenje – priprava podatkovnega skladišča za nadaljnjo transformacijo podatkov.

Kako sodelujete?

  • Kliknite na povezavo za prenos brezplačnega vodiča po Microsoft Fabric.
  • Izpolnite prijavni obrazec in na mail boste prejeli povezavo do vodiča.
  • Prenos vodiča vas samodejno prijavi v nagradni žreb za BI Coaching.

Ne zamudite te priložnosti, da pridobite znanje in podporo, ki vam bo pomagala dvigniti vaš ekosistem poslovne analitike na naslednji nivo. Prenesite vodič zdaj in se pridružite nagradnemu žrebanju za BI Coaching.

Postanite kopilot vaši organizaciji na letu v napredno poslovno analitiko✨

Kliknite tukaj za prenos vodiča in prijavo v nagradno žrebanje!

#mce_temp_url#

Se vidimo na NTK obzorju!

Lep pozdrav,

Ekipa B2 BI d.o.o.


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.