Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 25. julij 2024

Razkrivamo prve predavatelje in predavanja

Seznam letošnjih predavanj in vrhunskih predavateljev se hitro polni!

Priprave na NT konferenco so, kljub vročini, v polnem teku. Z veseljem naznanjamo prvo skupino izvrstnih predavateljev, strokovnjakov iz industrije, ki bodo preko predavanj v različnih vsebinskih sklopih z nami delili vpoglede, izkušnje ter novosti iz tehnološkega sveta.  

Med prvimi potrjenimi predavatelji so: 


Sander Berkouwer - Strokovnjak za Active Directory, 15-kratni MVP, 8-kratni Veeam Vanguard in trojni VMware vExpert, strasten svetovalec in govorec čez dan, ponoči pa podcaster, pisatelj ter znan bloger. 


Damir Dizdarević - Diplomirani matematik in strokovnjak na IT področju z več kot 24 letnimi izkušnjami, direktor podjetja Logosoft, enega izmed vodilnih IT podjetij v Bosni in Hercegovini ter predsednik nadzornega sveta pri mts sistemi i integracije Beograd. 


Damir Arh - Arhitekt programske opreme pri podjetju Razum d.o.o. in dolgoletni izkušeni razvijalec in vzdrževalec kompleksnih poslovnih programskih rešitev, ki se v zadnjem času vse več posveča mobilnim in spletnih rešitvam, ki niso namenjene zgolj okolju Windows.

Seznam vseh ostalih predavateljev ter njihovih predavanj, ki se dnevno osvežuje in povečuje najdete na spodnji povezavi. 

 PREDAVATELJI  

Letošnje leto pričakujemo več kot 150 predavanj, delavnic in predstavitev, kjer bomo predstavili najnovejša orodja in rešitve, spoznali napredne metode za razvoj in testiranje novih okolij, “dali na mizo” ključne izzive in rešitve na področju kibernetske varnosti in zaščite digitalnih identitet ter podrobno obdelali uporabo AI v aplikacijah na različnih ravneh poslovnih procesov.   

Konferenca bo pokrivala širok spekter vsebinskih sklopov: 

  • Azure okolja in hibridni oblak 

  • DevOps, razvojna orodja in arhitektura 

  • Omrežja, varnost in identitete 

  • Produktivnost uporabnikov 

  • Razvoj aplikacij 

  • Strežniki in upravljanje 

  • Umetna inteligenca in poslovne rešitve 

Seznam predavanj po posameznih vsebinskih sklopih najdete na spodnji povezavi. Vam najbolj zanimiva predavanja si lahko označite kot priljubljena. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.