Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 19. september 2024

SMART Technolgies letos na NT konferenci z rešitvami nagrajenimi na InfoComm sejmu I INOVATIO

SMART Technologies, pionir na področju interaktivnih tehnoloških rešitev, se že od leta 1987 osredotoča na kakovost, inovacije in zadovoljstvo strank, znan je po svojih interaktivnih zaslonih SMART Board® in obsežni ponudbi programske opreme.

Na letošnjem največjem AV sejmu na svetu, InfoComm 2024, je SMART Technologies prejel nagrado, Best of Show, za svoja interaktivna zaslona serije SMART Board QX Pro in RX. Obe rešitvi sta prejeli nagrado zaradi svojih inovativnih funkcij, enostavne uporabe in vrhunskih integracijskih zmogljivosti. QX Pro se odlikuje v poslovnih okoljih s svojimi brezhibnimi orodji za sodelovanje, medtem ko serija RX skrbi za izobraževalne potrebe, podpira visoko interaktivnost in vključujoče izkušnje v razredu. Priznanje poudarja njihovo odličnost in vpliv na trgu Pro AV.


»Počaščeni smo, da smo zmagovalci nagrade InfoComm 2024 Best of Show,« je dejal izvršni direktor SMART Technologies Nicholas Svensson. »Naše ekipe vložijo veliko dela in energije v ustvarjanje najboljših izdelkov v razredu, zato je biti prepoznaven na ta način fantastično. Naš cilj je postaviti nov standard za sodelovanje v sejnih sobah in učilnicah.«

Nagrada Best of Show priznava le najboljše AV izdelke, med katerimi je bilo predstavljenih več sto rešitev. Vse prijave je pregledala komisija strokovnjakov na tem področju, govornikov in urednikov na LVCC. Sodniki so vsako prijavo ocenili glede na to, kako raznolike in celovite so funkcije izdelka; kako enostaven je za uporabo; kako se integrira z drugimi rešitvami in orodji ter kako inovativen in edinstven je na trgu.

Prednosti serije SMART Board QX Pro:

  • Vgrajene programske opreme, zasnovane za poslovne nastavitve, vključno z orodji, ki jih strokovnjaki potrebujejo za zagotavljanje brezhibne interaktivne in sodelovalne izkušnje na sestankih.

  • Zmogljivost enostavne uporabniške izkušnje, QX Pro vključuje izključno SMART tehnologijo, ki omogoča hkrati pisanje več uporabnikom in brisanje ter gestikulacijo na različnih platformah in aplikacijah.

Prednosti serije SMART Board RX:

  • Programske opreme, izdelane za izobraževanje, posebej zasnovane za izpolnjevanje izzivov učilnic z visoko potrebo po interaktivnosti, vključno z zgodnjim učenjem in učenci s posebnimi potrebami.

  • Vodilne enostavnosti uporabe na trgu, saj je to edini interaktivni zaslon, ki ponuja uporabniško prilagodljiva orodja, kot so kocke in žigi, ki jih je mogoče uporabiti na zaslonu za pomoč učiteljem pri podpori vključujočih učilnic.

  • Orodij za hitro uporabo, ki jih lahko učitelji in učenci zlahka uporabljajo. Pisanje, dotik in brisanje hkrati za sodelovalno in aktivno izkušnjo. 

 

SMART Technologies bo, kot že vrsto let, na NT konferenci mogoče najti na razstavnem prostoru podjetja Inovatio, ki je tudi zastopnik za podjetje SMART Technologies za JV Evropo.


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.