Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 02. julij 2024

NT Posel

Pogled iz prihodnosti: skupaj, še boljši!

Kako tehnologija, vpeta v okolje talentov, postane gorivo za inovacije?

NTK Posel 2024, premierno v družbi Copilota na odru, osvetljuje najbolj aktualne in vznemirljive teme sodobnega poslovanja. Opremlja nas z razumevanjem delovnega okolja in trgov, v kateri je umetna inteligenca novi DNK.

Spoznavali bomo:

  • kako smo s pomočjo umetne inteligence in interdisciplinarnega povezovanja hitrejši in boljši;
  • kako in zakaj trženje in prodaja, ki znata utemeljiti vrednost za kupca, pospešita inovacije;
  • kaj pričakujejo talenti, željni razvoja v okoljih rasti.

Navdih in orodja bodo, s pogledom iz prihodnost, izbrani govorniki in konkretni primeri dobrih praks. V treh sklopih: tehnologija – trg – talenti, na odru dvorane Evropa in spremljajočih praktičnih delavnicah.

Novost letošnjega NT poslovnega dne

Letos ponosno predstavljamo novost na NT Poslovnem dnevu – programski odbor, sestavljen iz vrhunskih strokovnjakov, ki s svojimi bogatimi izkušnjami, inovativnim razmišljanjem in vizijo aktivno soustvarjajo program dogodka. Skozi različna področja tehnološke industrije in poslovnega sveta bodo člani programskega odbora prispevali k oblikovanju vsebin, ki bodo naslavljale aktualne izzive in priložnosti v digitalni dobi. Veseli smo, da lahko skupaj z njimi soustvarjamo dogodek, ki bo ključen za vse, ki želijo ostati na vrhu v svoji panogi!

Letošnji program NT Poslovnega dne soustvarjajo: Barbara Domicelj, Ula Kepežinskaite Duric, Matej Košmrlj, Janez Kopač Lebar, Edita Krajnović, Boštjan Stražar, Vedran Šolaja, Lara Vodlan in Petra Wagner.

NT Poslovni dan bo potekal v torek, 24. septembra v dvorani Europa, Grand hotel Bernardin. 


SKLOP 1. Tehnologija: z AI hitreje, dlje, bolje

9:30 - 11:50

Umetna inteligenca je pospešek avtonomnih vozil na tehnološki avtocesti prihodnosti. Tehnološki, poslovni skupnosti in celotni družbi odpira povsem nove razsežnosti razvoja. Rešitve, ki nam omogočajo, da delujemo hitreje, pametneje in bolj inovativno.

INNOVATION IN THE SPEED OF AI
Kristina Tikhonova, General Manager, Microsoft Southeast Europe

AI transformation is pivotal to leadership, innovation, and growth. The Microsoft Cloud platform offers advanced AI capabilities that can enable our customers and partners to enhance their productivity, creativity, efficiency, and innovation. Built on a foundation of trust, the Microsoft Cloud empowers organizations to integrate safety and responsibility into their AI journey from the start.

THE FUTURE OF HARDWARE FOR AI-POWERED INNOVATION
Sergei Dmitriev, Device Partner Sales Lead for Eastern Europe, Microsoft

In this session, we will explore innovations shaping the future of hardware designed to support artificial intelligence. As AI becomes increasingly integrated into our daily workflows, the capabilities of Windows devices are evolving to meet the demands of AI-driven tasks. Learn about the latest advancements in hardware, how they’re optimized for AI performance, and what new opportunities they unlock for productivity, creativity, and business growth. We'll discuss upcoming Windows devices and their role in transforming how we work, providing powerful tools for achieving more in an AI-first world.

SE LAHKO POGOVORIMO KOT ODRASLI?
Jan Bervar, Group Security Architect, Conscia

Če smo se pred dvajsetimi leti računalniškemu kriminalu bolj smejali, smo danes lahko dokazljivo prepričani, da tradicionalni pristopi digitalne varnosti ne delujejo več dobro. Še dobro, da nas bo regulativa kmalu prisilila v napredek... ali pač ne? Na predavanju boste izvedeli, kaj danes res deluje in na katerih področjih se moramo še posebej modro odločiti za rešitve, ki niso namenjene samo odganjanju presojevalcev skladnosti, ampak tudi sodobnih kriminalcev. 

ONKRAJ CHATBOTOV: POGLED V PRIHODNOST NAŠE INTERAKCIJE Z UMETNO INTELIGENCO
Dr. Boris Cergol, Head of AI, Comtrade

Generativne umetna inteligenca postaja vsak dan pametnejša, a naša interakcija z njo ostaja zagozdena v preteklosti. Zdi se, kot da bi poleg nas sedel sicer briljanten sodelavec, s katerim pa lahko komuniciramo le preko pisnih sporočil. Ne more nas slišati, govoriti z nami, videti našega zaslona ali nas pospremiti na sestanke. Nikoli ni proaktiven, le pojasnjuje, kaj in kako naj storimo, sam pa ne ukrepa. In kar je morda najbolj frustrirajoče – pravzaprav nas sploh ne pozna.

Toda vse to se bo kmalu spremenilo. V predavanju bomo preleteli stanje novih tehnologij, ki bodo preoblikovale naš način interakcije z umetno inteligenco, tako da bo ta postajala manj podobna orodjem in bolj pravim sodelavcem. Te inovacije pa bodo tudi odprle pot novim uporabniškim izkušnjam in primerom uporabe.

´POWERED BY FUTURE / GLASOVI PRIHODNOSTI´: TEHNOLOGIJA + TALENTI = INOVACIJE

Na oder postavljamo mlade voditelje in voditeljice z raznolikimi pogledi na razvoj tehnologij, talentov in družbe. Med njimi sta navduševalki mladih za poklice prihodnosti. Kristina Batistič je svetovalka za kibernetsko varnost v podjetju Nil, nominiranka za Inženirko leta 2023 in predsednica slovenskega odseka organizacije Women4Cyber. Dr. Maša Jazbec je umetnica in akademska raziskovalka, ki se v večplastnem ustvarjanju posveča predvsem vplivu robotike in sodobnih tehnologij na življenja ljudi in drugih živih organizmov.

V pogovoru z radijskim voditeljem in podcasterjem Anžetom Tomičem, soustvarjalcem oddaje Odbita do bita bodo raziskovali, kaj je potrebno, da tehnologija postane gorivo za inovacije. Ali in če da: kaj manjka enačbi v naslovu?

TEHNOLOGIJA PRIHODNOSTI V PRAKSI – ZASEBNA MOBILNA OMREŽJA 5G
Kristijan Melinc, vodja področja Digitalna infrastruktura, Telekom Slovenije

V zadnjih letih je tehnologija 5G postala ključni dejavnik pri preoblikovanju mobilnih omrežij, saj prinaša izjemne hitrosti, zanesljivost in nizko zakasnitev. Zasebna omrežja 5G podjetjem in organizacijam omogočajo prilagoditev komunikacijske infrastrukture glede na specifične potrebe in aplikacije.

Na predavanju bomo pokazali, zakaj zasebna omrežja 5G prinašajo revolucijo v svetu mobilnih komunikacij. Poseben poudarek bo na uporabi teh omrežij skupaj z naprednimi tehnologijami, kot sta umetna inteligenca (AI) in industrijski internet stvari (IIoT), ki omogočata še večjo stopnjo digitalizacije, boljši vpogled v delovanje naprav in sistemov ter izboljšanje učinkovitosti procesov. Osredotočili se bomo na praktične primere uporabe, prednosti te tehnologije in njeno implementacijo na različnih področjih, kot so na primer proizvodnja, logistika, transport in energetika.

MALOPRODAJA, LJUDJE IN AVTOMATIZACIJA: OBLIKOVANJE ZMAGOVALNE STRATEGIJE
Hagen Höhl, podpredsednik za maloprodajne trge EMEA, GLORY

Podjetja in vodstva v maloprodaji so pod pritiskom in se borijo na več frontah. Globalno gospodarsko okolje je nestanovitno, soočajo se s kadrovskimi izzivi in visokimi pričakovanji strank, ki želijo izbiro, priročnost in možnost nakupovanja "kadarkoli in kjerkoli".

Kako lahko avtomatizacijo uporabite za optimizacijo svojih operacij, ne da bi pri tem izgubili "človeški dotik," ki je v središču izkušnje v fizičnih trgovinah? V predstavitvi bomo raziskali strategije, kako doseči ravnovesje med iskanjem učinkovitosti v trgovini, podporo zaposlenim in zagotavljanjem vrhunske izkušnje za stranke.

SKLOP 2. Trg: od utemeljevanja za AI do navduševanja za rast

13:00 - 15:00

Inovacija in uspešen izdelek se vedno dokažeta šele na trgu. Zakaj potem trženje in prodajo pogosto doživljamo kot nekaj vsiljivega ali nezaželenega? Prodaja v resnici pomeni prevzemanje odgovornosti. Za našo vizijo, projekt ali izdelek, ki  lahko reši problem, prinese korist ali ustvari novo vrednost.

Izbrani predstavniki raznolikih vlog in interesov v organizacijah[E1]  nam bodo pomagali razumeti dejavnike odločanja. V družbi specializiranih strokovnjakov bomo okrepili svojo moč. Kako od prepričevanja in nelagodnega občutka preiti v samozavesten odnos in lažjo prodajo novih tehnologij.

ZA VSAKIM USPEŠNIM DIGITALNIM PROJEKTOM STA DVE RAZLIČNI PRODAJI!
Petra Wagner, SalesBooster

Ko govorimo o prodaji in prodajalcih, smo vedno nekoliko zadržani, kot da gre za nujno zlo ali celo prevaro. A prodaja je ena ključnih funkcij, ki strategijo podjetja iz papirja spravlja v življenje. Startupi in tehnološka podjetja se zavedajo, da je prodaja kompleksen proces, ki vključuje številne deležnike na obeh straneh – pri kupcu in prodajalcu. Prodaja je daleč od prevare, je odkrit odnos.

Pri projektih digitalne transformacije se prodaja nadaljuje tudi po nakupu. Za uspešno vpeljavo novih tehnologij, je potrebno prepričati še končnega kupca – uporabnika v podjetju.

Okrogla miza: »OD IDEJE DO DIGITALNE REŠITVE IN VSE VMES«: OPTIMIZACIJA POSLOVNIH PROCESOV V BTC IN HISENSE S POWER PLATFORM

Matjaž Lekše, Pomočnik direktorja IT oddelka, Hisense Gorenje Europe
Gašper Camloh, Vodja sektorja za upravljanje poslovnih procesov, BTC
David Rozman, Izvršni direktor, BizIT
Povezuje: Petra Wagner, SalesBooster 

Nova aplikacija BTC CityInfo je preoblikovala način, kako v BTC upravljajo z nepremičninami. V Hisense Europe so z Microsoftovo Power Platformo digitalizirali interne procese, ki so jih doslej vodili prek Excela in e-pošte in s tem občutno izboljšali in pohitrili izvajanje procesa. Kako so se lotili projektov, kako so na trgu poiskali pravega partnerja za razvoj rešitev in kako sta z vodstvi in ostalimi deležniki sodelovala v svojih podjetjih, bosta na konkretnih primerih predstavila Matjaž Lekše, Hisense in Gašper Camloh, BTC. V pogovoru bo sodeloval tudi predstavnik razvojnega partnerja BizIT, David Rozman, ki bo osvetlil, kako najnovejše tehnologije pospešujejo razvoj rešitev in zakaj je ključnega pomena tesno sodelovanje s končnimi uporabniki, da bi zagotovili uspešno implementacijo in optimalno uporabniško izkušnjo."

PAMETNA ENERGIJA
Sandi Kavalič, član uprave GEN-I

Skozi digitalizacijo celotnega poslovanja in razvojem sodobnih tehnologij, kot je AI, se povečuje poraba električne energije podjetij. Poraba električne energije, povezana s podatkovnimi centri, kripto valutami in umetno inteligenco, je leta 2022 predstavlja skoraj 2 odstotka svetovnega povpraševanja po energiji in se bo po oceni IEA podvojila do leta 2026, kar bi bilo približno enako količini električne energije, ki jo porabi celotna Japonska. Na drugi strani pa se skozi trajnostni razvoj spodbuja zagotavljanje zelene energije, energetske učinkovitosti in lastnih proizvodnih virov. Zaradi tega razloga je ključno, da se podjetja opremijo z najsodobnejšimi energetskimi rešitvami, ki jih bo v svojem predavanju predstavil Sandi Kavalič, član uprave GEN-I.

UČINKOVITA INTEGRACIJA MARKETINGA IN TEHNOLOGIJE: ŠTUDIJA PRIMERA SKUPINE IGNITIS
Martynas Ragaišis, Product Manager, ESO/part of Ignitis Group
Mitja Hafner, Portfolio and Project Manager, ADD

Skupina Ignitis, vodilni ponudnik energije v baltskih državah, z uvajanjem tehnologij Microsoft Azure in Fabric izkazuje svojo zavezanost inovacijam. Podjetje se je sprva soočalo z izzivi kot sta zaprta infrastruktura za MDM in omejene analitične zmogljivosti. Po izvedbi obsežne tržne raziskave je za rešitev Ignitis izbral Microsoft – prepričala sta jih razširljivost in robustnost rešitev.

Z vpeljavo Microsoft Fabric je podjetje izkoristilo potencial za izboljšanje operativne učinkovitosti in omogočanje odločanja, ki temelji na podatkih. Ta integracija podpira optimizirano distribucijo energije in zadovoljstvo strank s centralizacijo podatkov v platformi Cloud Data Platform (CDP), upravljanjem velikih količin podatkov in načrtovanjem prihodnjih primerov uporabe.

PSIHOLOŠKI POGLED - ZAKAJ JE UVAJANJE NOVOSTI TAKO NAPORNO IN POČASNO?
mag. Aleš Vičič, poslovni psiholog

Uvajanje (digitalnih) novosti vedno 'trči' ob človeka in njegovo duševnost. Vsaka novost terja SPREMEMBO človekovih navad, prepričanj, motivov in drugih (globljih!) psiholoških mehanizmov. Ni čudno, da v podjetjih večkrat opažamo, da je mnogo lažje kupiti in tehnično integrirati novo (digitalno) orodje, kot pa zaposlene prepričati in jih navaditi, da jo dejansko uporabljajo. Zato jih:

  • spodbujamo, navdušujemo – da bi dobili 'motivacijo' … in bi jim bilo lažje;
  • učimo, razlagamo, demonstriramo – da bi dobili 'veščine' … in bi jim bilo lažje;
  • argumentiramo, pojasnjujemo, kažemo koristi – da bi 'racionalno' razumeli … in bi jim bilo lažje; 
  • pomirjamo, tolažimo, hrabrimo – da bi se 'emocionalno' umirili … in bi jim bilo lažje.

In še vedno ne gre! Ljudje še kar ne naredijo(mo) SPREMEMBE. Ali pa zelo zelo zelo počasi.

Zakaj motiviranje, učenje, pomirjanje in argumenti velikokrat niso dovolj, da ljudje dejansko NAREDIMO SPREMEMBO? Kateri drugi psihološki mehanizmi tu OVIRAJO SPREMEMBO? Kako do zaposlenih pristopiti drugače, da bi uvajanje (digitalnih) novosti in drugih SPREMEMB v podjetju steklo hitreje?

Okrogla miza: POGOVORITI SE MORAMO O DIGITALIZACIJI. KATERI JEZIK BOMO GOVORILI?

Različne organizacije in stroke imajo različne cilje, ključne kazalnike uspeha in tudi vrednote. Govorijo različne (strokovne) jezike.

O izzivih interdisciplinarnosti in uspešnih pristopih iz svoje prakse bodo v pogovoru s Petro Wagner spregovorili uspešni voditelji:

-        Živa Deu, Digital Strategy Officer, Atlantic Grupa,

-        Matej Košmrlj, dolgoletni direktor NiceLabel/Loftware,

-        Matej Kurent, CEO, Crayon in

-        Vedran Šolaja, direktor za integrirani marketing za CEMA regijo, Microsoft.

SKLOP 3. Talenti: jutri, odvisen od nas

15:20 - 17:15

Z najnovejšimi mednarodnimi raziskavami o talentih in dognanji, temelječimi na strojnem učenju, bomo osvetili osupljiva dejstva. Na iste stvari bomo – kot Einstein – pogledali drugače kot vsi ostali pred nami. 

Kolumna: BOJ VZNEMIRLJIVIH KULTUR IN TAKTIRKA V ROKI INTERDISCIPLINARNOSTI.
Ula Kepežinskaite Durić, Izvršna direktorica prodaje svetovalnih storitev za kibernetsko varnost, Microsoft

Nove tehnologije - umetna inteligenca (AI), internet stvari (IoT) in blockchain - vplivajo na poslovne modele in hkrati zahtevajo naraščajočo pozornost kibernetski varnosti. V izvedbi se tako bojujeta vznemirljiva kultura tehnološkega napredka in inovacij ter na drugi strani – vsaj na videz – omejujoča, konzervativna stališča s ciljem kibernetske varnosti.

Smo v točki, ko postaja jasno, da nobeno od teh področij ne more biti obravnavano ločeno. Potrebujemo interdisciplinarni pristop, ki bo izkoristil najboljše iz obeh svetov. Samo to bo dovolj trden temelj rasti, razvoja in zagotovilo odpornosti.

KAKO DOBRA JE SLOVENIJA V MEDNARODNIH TEKMI ZA TALENTE? 
dr. Mateja Drnovšek, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

Prisluhnili bomo sporočilom zadnjih poročil Svetovnega gospodarskega foruma glede dejavnikov razvoja okolja privlačnega za talente, s poudarkom za Slovenijo.

Poročilo Future of Growth  ocenjuje slovensko gospodarstvo kot zelo atraktivno za pridobivanje in razvoj talentov zaradi vključujočega in relativno odpornega gospodarstva vendar sočasno opozarja, da moramo v Sloveniji okrepiti investicije in poudariti razvoj na področju  inovativnosti in trajnosti, če želimo konkurirati na globalnem trgu talentov, tako z vidika prihoda usposobljenih tujih strokovnjakov kot tudi z vidika zniževanja bega možganov domačih strokovnjakov.

SLOVENIJA: TOP OKOLJE ZA DELO, ŽIVLJENJE IN RAZVOJ TALENTOV. KAKO?
dr. Andreja Kodrin, direktorica, Quintaum

Predstavljamo uvide napredne diagnostike Quintaum, ki temelji na podatkovni inteligenci in prinaša ključne informacije, kako razvijati okolja, privlačna za talente.
Einstein je verjel, da se pravi potencial talenta razkrije, ko se strast sreča s poslanstvom. Zato  je v času hitrih sprememb in tehnološkega razvoja za pridobivanje in zadrževanje talentov potrebno narediti še korak naprej od 'dobrega zaposlovalca': ponuditi predvsem privlačna okolja za odličen razvoj in  kakovostno življenje.

Pa naredimo na tem področju dovolj, smo konkurenčni?  Radovednost, kot nas je učil Einstein, je gonilo napredka, zato Quintaum, napredno diagnostično orodje prek enega vprašalnika za zaposlene analizira več kot 350 ključnih signalov za celovit vpogled v skrite dejavnike organizacijskega zdravja. Pogledali bomo, kaj kažejo rezultati za Slovenijo in ali imamo potencial postati ena od vodilnih destinacij za globalne talente. Ali investiramo dovolj v njihov razvoj in proaktivno odpravljamo ozka grla, ki ovirajo pripadnost, rast in inoviranje? Predvsem pa, ali imamo vodstva, ki znajo preoblikovati njihov potencial  v izjemne dosežke, takšne, ki vodijo k dolgoročni uspešnosti.

SPORTRADAR: KAKO POSTANEŠ NAJBOLJŠI ZAPOSLOVALEC TALENTOV?
Luka Ferlan, direktor, Sportradar

Sportradar, ki mu z disciplino inoviranja uspeva v urnik umeščati prihodnost, je izborna komisija natečaja Zlata nit prepoznala za najboljšega zaposlovalca med velikimi podjetji 2023. Metafora, s katero se opiše rastoči Sportradar, je snop malih, agilnih gliserjev. Rast in izkušnjo zaposlenega skrbno upravljajo. Kadrovski oddelek so preimenovali v ´People´ oddelek; delajo na debirokratizaciji, v karierni razvoj vpenjajo umetno inteligenco, novo stavbo pa so zasnovali kot campus. Direktor Sportradarja Luka Furlan bo predstavil razvojno zgodbo in z njo ambicijo Slovenskega tehnološkega foruma: Slovenije, magneta za talente.

Pogovor: YOUng – MLADI IN SVET, V KATEREM ŽELIJO ŽIVETI
Urh Kovačič, AmCham Top potencial leta 2024, soustanovitelj in CEO, PsyBit
Nik Prebil, član Programskega odbora AmCham YLC, starejši svetovalec za strateško komuniciranje, Herman & partnerji
Moderira: Urška Kajtner, predsednica Programskega odbora AmCham YLC, vodja operative, MESI

Kako mladi prevzemajo odgovornost in oblikujejo prihodnost, boste slišali na interaktivni okrogli mizi, kjer bomo prisluhnili ambicioznim mladim govornikom, ki bodo delili svoje poglede na prevzemanje odgovornosti in aktivno sooblikovanje naše države ter poslovnega okolja. Predstavili nam bodo, kako delujejo tisti, ki so usmerjeni v prihodnost in imajo fleksibilen način razmišljanja usmerjenega naprej. Pokazali bodo, kakšno vlogo imajo pri ustvarjanju okolja, v katerem si želijo živeti in delati.

VRAČAMO DRUŽBI
Podelitev 50 štipendij za učenje matematike s pomočjo umetne inteligence Astra AI.

Delavnice

KAKO DO OSEBNE SPREMEMBE?
mag. Aleš Vičič, poslovni psiholog

10:00 - 10:45 | Dvorana Aurora

Verjetno se vam je pri vašem delu ali v zasebnem življenju že kdaj porajala misel: »To želim spremeniti.« Morda so vam nekaj podobnega nakazovali tudi drugi: »Bilo bi dobro, da to spremeniš.« A se vam je že zgodilo, da se kljub zavedanju in želji, spreminjanja nisem zares lotil? Sem morda začel nekaj spreminjati - pa spremembe nisem zares dokončal? Sem med uvajanjem sprememb naletel na 1001 oviro … in odnehal? Se je moje uvajanje sprememb tako zavleklo, da so bili učinki neznatni? To bodo ključni izzivi, na katere bomo skušali odgovoriti na delavnici. Da bo delavnica čimbolj praktična in vam prinesla dejanske spremembe, vas prosim, da 'prinesete' eno ključno in pomembno spremembo pri sebi, ki jo želite/morate uvesti v naslednjih mesecih: ali v službi ali v osebnem življenju.

MICROSOFT FABRIC SPREMINJA PRAVILA IGRE - VODNIK PO PLATFORMI, STROŠKIH, KOMPETENCAH, KORISTIH
Rok Pirnat, direktor, B2-BI

10:00 – 10:45 | Dvorana Emerald 2

Rok Pirnat bo vaš pilot po predavanju skozi poslovne vidike uporabe Microsoft Fabric, napredne analitične platforme, ki podjetjem omogoča centralizirano upravljanje podatkov in izboljšanje poslovne učinkovitosti. Odgovoril bo na ključna vprašanja, kot so: kaj je Microsoft Fabric, zakaj ga vaše podjetje potrebuje, kakšni so stroški in potrebne kompetence za prehod na novo tehnologijo, ter koliko časa in proračuna zahteva uvedba. Dotaknil se bo vloge umetne inteligence in Copilota pri optimizaciji poslovanja, ter pojasnil, zakaj je Fabric nujen za prihodnost poslovne inteligence, in kako lahko podjetja s pametnimi naložbami dolgoročno izboljšajo svoje poslovanje. Odkrijte, kako vam lahko Microsoft Fabric pomaga pri sprejemanju boljših poslovnih odločitev in prinaša dolgoročne koristi za vaše podjetje.

ZAKAJ JE LAHKO GENERACIJA Z VELIKA PRILOŽNOST?
Mag. Monika Lapanja, direktorica CPOEF, Ekonomska fakulteta

11:30 - 12:15 | Dvorana Aurora

Vsaka generacija, tudi Z, prinaša vrednote in vedenja, ki vplivajo na spremembe trga dela. S svojim edinstvenim naborom značilnosti in pričakovanj, zahtevajo prilagoditev in spremembe. Kdo poleg njih samih nosi ključno vlogo pri integraciji v delovno okolje? Ko sodelujemo s podjetji, opažamo, da se z največjimi izzivi srečujemo prav vodje. Kako upoštevati "Z" prioritete ter jih na pravi način povezati z vsemi ostalimi generacijami? Na kakšen način zmanjšati razlike in ustvariti delovno okolje, ki bo pozitivno za vse generacije?

Število mest je omejeno. Prijava na delavnico.

IMPROVE PRODUCTIVITY WITH CUSTOMIZED AUTOGEN CHATBOTS IN MS TEAMS
Bjorn Bračko, Comtrade System Integration
Dušan Jovičič, Comtrade System Integration

14:00 – 15:45 | Dvorana Aurora

Discover how to streamline your workflows and elevate your team's productivity with custom intelligent chatbots. AutoGen is an advanced framework designed to simplify the creation and deployment of AI-driven chatbots, enabling you to automate complex tasks with ease. In this workshop, we'll demonstrate how to build and implement chatbots using the AutoGen framework and effortlessly integrate them into Microsoft Teams. Watch as we guide you through creating custom solutions that can transform your team's operations, making everyday tasks simpler and more efficient.

Število mest je omejeno. Prijava na delavnico

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.